tekirdağ prefabrik Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Müstakil konutta en çAlright tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı present day bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çOkay fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Montaj Hizmetleri: Profesyonel montaj hizmetleri almak, fiyatları artworkırabilir ancak uzun vadede avantaj sağlayabilir.

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Teknolojik üretim sisteminin sağladığı avantaj çift katlı prefabrik ev modellerine estetik çanakkale prefabrik ev fiyatları olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen hassas mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Prefabrik evinizin firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Modüler yapısı sayesinde istenildiği prefabrik ev zaman genişletilebilen edirne prefabrik ev modelleri veya taşınabilen prefabrik evler, konforlu ve ekonomik bir yaşam alanı sunmaktadır.

Belirtilen dubleks prefabrik ev fiyatlarına tekirdağ prefabrik ev saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik ev modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre geniş bir yelpazede tasarlanmıştır. Tek katlı prefabrik evler, minimalist yaşam alanlarından geniş aile evlerine kadar değişen çeşitlilikte çanakkale prefabrik ev gelir.

Report this wiki page